Pages

Pages

Pages - Menu

domingo, 15 de outubro de 2017

OPINIÃO: SUPER BOMBA!!! SISSOCO CRIOU O MOVIMENTO DE AMIGOS DO GENERAL UMARO SISSOKO EMBALÓ-MAGUSE




O Primeiro-Ministro El Moctar criou o seu próprio movimento que ele mesmo financia e suporta. Este movimento de nome MAGUSE tem como objectivo apoiar o El Moctar em todas as acções que fizer na governação. Hà dias foram lhe dar os parabéns só porque falou nas nações unidas. Este movimento criado na quarta feira vai acompanhar o PM na sua candidatura.

SISSOCO tene dinheiro di forma ilegal  I portanto I tem ku distribuil

Isaac Djalo

1 comentário:

  1. COITADI, FOME PASSA, KADA QUIM NA BUSCA KAU DI CUMÉ.

    NINSI AMI GOSSI KU TCHIGA NA GUINÉ KU MBOCADU DI DINHEIRO, N'PUDI FORMA NHA MOVIMENTO. KABA N'NA TENE MILHARES DE JOVENS NHA TRÁS PABIA JOVENS TUDU CANSA, É STA TUDU MISÉRAVEL.

    BARDADI I HORA KU DIA DI VOTA TCHIGA. GUINEENSES, NÔ CUNSI N'TRU DIRITU. KABA POVO NA NOTA TUDU QUÊ KU NA PASSA I É FINDJI É KANA NOTA. DIA NA TCHIGA BÔ NA ODJA!!!

    PA BU SIBI KUMA ''POLÍTICOS'' GUINEENSES I FIDJUS DI PRAGA, BÔ DJUBI SÓ QUÊ KU TA PASSA NAS ELEIÇÕES. UM ''POLÍTICO'' TA FURTA MANGA DI DINHEIRO DURANTE SI MANDATO. I HORA QUI ELEIÇÕES TCHIGA, QUI MESMO POLÍTICO TA LEBA MAS QUI DINHEIROS QUI FURTA I BA FASSI CAMPANHA KUÉL. POVO SIMPLESMENTE TA CUMÉ ELIS DINHEIRO I É KABA É BA VOTA NA PAIGC KKKKKKK. QUI POLÍTICO TA RABIDA I NA BUSCA MANERA DI ENTRA MAS NA NOVO GOVERNO, ASSIM KU DJUMBULIMANE TA CUNSA MAS: UM CICLO VICIOSO QUE NUNCA TERMINE!!!

    PA KA NINGUIM PREOCUPA. DINHEIRO DI UMARO SISSOCO EMBALÓ NA CUMEDU TUDU NA GUINÉ-BISSAU, KABA NADA KANA SAI LÁ. LI QUI GUINÉ-BISSAU. DIA NA TCHIGA, UMARO SISSOCO EMBALO NA MISTI DA GOLPE DE ESTADO, LA GORA QUI NA MATADU SUMA CATCHUR. BÔ SCRIBI BÔ DITANDA! NKUNSI UMARO SISSOCO SUMA NHA PALMO DI MON.

    DEUS KATA DURMI!!!

    ResponderEliminar